Spring til indhold
Hjem » Radikale Venstre generalforsamling 2022

Radikale Venstre generalforsamling 2022

Radikale Venstre Vordingborg har afholdt generalforsamling

Radikale Venstres lokalforening i Vordingborg Kommune har afholdt deres generalforsamling for det kommende år i foreningen.

Medlemmerne i foreningen var inviteret til spisning fra klokken 17:30, hvorefter generalforsamlingen var planlagt til at starte klokken 19. Indkaldelsen til generalforsamlingen var sket med 14 dages varsel i forvejen.

Formand for Radikale Venstre i Vordingborg Vibeke Grønbæk fremlagde bestyrelsens beretning, med stor fokus på et travlt kommunalt valgår, hvor Michael Larsen blev valgt til at repræsentere det radikale valgte mandat. Yderligere kom formanden forbi flere kommunale- og national politiske emner i løbet af aftenen.

Vibeke Grønbæk modtog senere på dagsordenen genvalg til formandsposten og fortsætter som formand for Radikale Venstre i Vordingborg.

Michael Larsen, der repræsenterer de radikale i kommunalbestyrelsen, gav en status over det kommunalpolitiske arbejde. Han fremhævede specielt alle de nye projekter i kommunen hvor det sikre den grønne omstilling, skaber arbejdspladser og vækst til Vordingborg kommune.

Bestyrelsen i Radikale Venstre Vordingborg består nu af Vibeke Grønbæk, Patricia Rabjerg, Carsten Nøhr Larsen, Patrick Mathias Rasmussen, Lars Bakke Olsen, Christina Louise Mayland og Kim Ingemann Erichsen.