Spring til indhold
Hjem » Radikale Venstre er et ja parti

Radikale Venstre er et ja parti

Det Radikale Venstre siger ja til at tage ansvar. Vi siger ja til at være med i ”maskinrummet” hvor beslutningerne de træffes. Vi vil påvirke og have indflydelse. Andre partier sætter sig over i hjørnet med armene over kors og siger ”nej” – det er deres valg.

I maskinrummet har vi fokus på at tænke langsigtet, på den grønne omstilling, på udvikling og visioner. Vi siger ja til at respektere den politiske proces, når store beslutninger er undervejs – og vi siger også ja til at gå fra at være myndighed, til at være medspiller. Der skal lyttes, dialogen skal tages, noget skal måske ændres til noget der er bedre for alle – men at lytte betyder ikke at give en ret i alt.

Vi vil insistere på at holde fast i den grønne omstilling, for vi står midt i den største klimakrise nogensinde, i menneskehedens historie. Vi skal handle nu, tænke på vores børns og deres børns fremtid.

Hvis du vil have flere politikere i ”maskinrummet”, der vil tage ansvar, har visioner og tænker grønt ind i alt – så stem B, Det Radikale Venstre, den 16/11.