Spring til indhold

Patricia Rabjerg

Byrådskandidat

Regionskandidat

Realistisk og humanistisk tankegang

BOPÆL - STEGE, MØN

Patricia Rabjerg er Radikale Venstre Vordingborgs regionskandidat, derudover stiller hun op som nummer 4 på listen til kommunalvalget. 

Radikale Venstre har et stort fokus på miljø og natur, og arbejder for at naturen skal have mere plads, og på at bevare de åbne danske kyster. Jeg er selv vokset op på Vestmøn, og efter at have tilbragt en årrække i København og Roskilde, flyttede jeg i 2012 tilbage til øen. Årsagen hertil var primært den natur og den ro, der er at finde på Møn. 

Radikale Venstres mål er, at en tredjedel af Danmark skal være natur. Det tiltaler mig, at partiet har fokus på at turisme og landbrug skal drives i samspil med naturen, hvilket jeg mener er vigtigt for at vi i hele Vordingborg Kommune fremmer turismen, dog uden at dette medfører en overbelastning af den natur vi nu engang, og er så privilegerede at have her i kommunen. 

Der findes et utal af gode grunde til at jeg er radikal, men en sidste grund jeg bliver nødt til at nævne, er naturligvis partiets europapolitik. Radikale Venstre ønsker et stærkere og grønnere Europa, hvor fællesskabet er i højsæde, og hvor vi sammen med resten af unionen kan skabe fremadsigtede og konstruktive løsninger.