Spring til indhold
Radikale Venstre Vordingborg

Lokalforeningen af Radikale Venstre i Vordingborg Kommune

Lokalforeningen dækker over Vordingborgkredsen og er en del af Sjællands storkreds i forbindelse med folketingsvalg. Organisationen er til for at fremme Radikale Venstres værdier og principprogram i Vordingborg Kommune. Bestyrelsen består af 7 personer, med 3 medlemmer på valg hvert år. Formanden vælges ved hvert års generalforsamling. 

Radikale Venstre Vordingborgs bestyrelse har til formål at drive det organisatoriske arbejde for Radikale Venstre i Vordingborg Kommune og Vordingborgkredsen. Udover det organisatoriske arbejde vender bestyrelsen blikket mod medlemsudviklingen i lokalforeningen med forskellige arrangementer og begivenheder til gavn for alle medlemmer i partiet. 

Radikale Venstre Vordingborgs vedtægter kan læses her. 

Formand

Carsten Nøhr Larsen

Carsten Nøhr Larsen blev genvalgt til Radikale Venstre Vordingborgs bestyrelse for perioden 2022-2024. Udover at være menigt bestyrelsesmedlem varetager Carsten Nøhr Larsen også opgaven som kasserer for lokalforeningen. 

I sit private liv er Carsten Nøhr Larsen uddannet arkitekt, men driver virksomheden Kalvehave Labyrintpark som selvstændig sammen med sin hustru

Carsten Nøhr Larsen har stillet op til kommunalvalgene af flere omgange. Senest i 2021, hvor han er valgt som 5. suppleant til Radikale Venstres mandat. I 2017 var Carsten Nøhr Larsen lokalforeningens spidskandidat til kommunalvalget. 

 • Bestyrelsesmedlem, Radikale Venstre Vordingborg
 • Bestyrelsesmedlem, Den Gule Stald
Bestyrelsesmedlemmer

Patrick Mathias Rasmussen

Patrick Mathias Rasmussen blev valgt til bestyrelsen i Radikale Venstre Vordingborg for perioden 2021-2023. Derudover stillede Patrick også op til kommunalbestyrelsen i Vordingborg Kommune i 2021, hvor Patrick nu er 2. suppleant til Radikale Venstres mandat.

Patrick Mathias Rasmussen er også frivilligt aktivt på en lang række andre måder i Vordingborg Kommune. 

 • Bestyrelsesmedlem, Radikale Venstre Vordingborg
 • Formand, Langebæk Alliancen

Patrick kan kontaktes på følgende måder
+45 20 35 63 14

Lars Bakke Olsen

Lars Bakke Olsen blev valgt til bestyrelsen i Radikale Venstre Vordingborg for perioden 2021-2023. Lars Bakke Olsen interesserer sig for alt hvad der er i haven, lystfiskeriet omkring Mønske Kyster, naturen, og kulturen. Lars Bakke Olsen har været politisk interesseret lige så længe han kan huske, hvor han voksede op i et Socialdemokratisk barndomshjem. 

I sit private liv udfolder Lars Bakke Olsen sig som lærer hos FGU Syd- og Vestsjælland. 

 • Bestyrelsesmedlem, Radikale Venstre Vordingborg

Kim Ingemann Erichsen

Kim Ingemann Erichsen blev ved generalforsamlingen i 2022 valgt for en 2-årig periode i Radikale Venstre Vordingborgs bestyrelse. Kim driver til dagligt sit eget selvstændige IT-firma. 

Udover sit politiske virke i Radikale Venstre Vordingborg har Kim dedikeret sig i andre frivillige projekter. 

 • Næstformand, Radikale Venstre Vordingborg
 • Bestyrelsesmedlem & arrangør, Vordingborg Festuge
 

Christina Louise Mayland

Christina Louise Mayland blev på generalforsamlingen valgt til Radikale Venstre Vordingborgs bestyrelse for perioden 2022-2024. I sit private virke arbejder Christina på Vordingborg Erhvervshavn som Communication Manager.

 • Bestyrelsesmedlem, Radikale Venstre Vordingborg

Kathrine Olldag

Kathrine Olldag blev på generalforsamlingen valgt til Radikale Venstre Vordingborgs bestyrelse for perioden 2023-2025. I sit private virke arbejder Kathrine for Dansk Industri som politisk chefkonsulent. 

Kathrine Olldag nåede at repræsentere- og sætte sit præg på Radikale Venstre i folketinget med følgende ordførerskaber.
Udlændinge- og integrationsordfører, skatteordfører, fødevareordfører og landdistriktsordfører.

 • Bestyrelsesmedlem, 44Møen
 • Bestyrelsesmedlem, Business Vordingborg
 • Bestyrelsesmedlem, STARS
 • Medlem af forretningsudvalget, Radikale Venstre

Klaus Michael Jensen

Klaus Michael Jensen blev på generalforsamlingen valgt til Radikale Venstre Vordingborgs bestyrelse for perioden 2023-2025.