Spring til indhold

Lars Bakke Olsen

Byrådskandidat

Brændende hjerte for den grønne omstilling

BOPÆL - TOSTENÆS, VESTMØN

Lars Bakke Olsen er at finde som nummer 5 på Radikale Venstres liste til kommunalvalget. Lars Bakke Olsen har før stillet op til kommunalvalget i Vordingborg Kommune, hvor de primære fokusområder for ham har været en grønnere kommune, bedre cykelnet, erhervsudvikling og hele ungdomsområdet. 

Lars Bakke Olsen interesserer sig for alt hvad der er i haven, lystfiskeriet omkring Mønske Kyster, naturen, og kulturen. Lars Bakke Olsen har været politisk interesseret lige så længe han kan huske, hvor han voksede op i et Socialdemokratisk barndomshjem. 


Jeg er 51 år, gift med Christina, og bosiddende i Tostenæs på Vestmøn. Jeg interesserer mig for haven, lystfiskeri ved de Mønske kyster (med fluestangen), naturen, læsning, kultur, motion, og… politik. Jeg har i al den tid jeg kan huske, været politisk interesseret. I mit barndomshjem stemte mine forældre på Socialdemokratiet, og der var altid plads og tid til en snak eller diskussion om vores folkestyre. Jeg meldte mig ind i Radikale Venstre som ung, og har været aktiv on/off i perioder. Jeg har siddet i kredsbestyrelsen Fredensborg, dengang Margrethe Vestager var undervisningsminister, og været aktiv i kommunalvalg flere gange. Jeg brænder for grøn omstilling, bedre og sikre cykelmuligheder, erhvervsudvikling, og hele børne/ungdomsområdet.