Spring til indhold
Hjem » Kære alle radikale medlemmer

Kære alle radikale medlemmer

I har om nogen været med til at skabe en forandring i Danmark i 2011 ! Ikke mindst på grund af jeres indsats fik vi et forrygende folketingsvalg for de radikale. Et valg der ikke alene betød at vi fik brudt 10 års VKO blokpolitik, men også et resultat der gav de radikale maksimal indflydelse i den nye regering. Jeg mødte jo mange af jer ved arrangementerne rundt omkring i kredsen, og det var særdeles nyttigt – og hyggeligt – at få jeres indspark til valgkampen. Jeg takker for al den tillid der blev vist mig med de mange personlige stemmer. Havde Vordingborg-kredsen bestemt, så sad jeg nu forsvarligt på Borgen – sammenlagt på Sjælland rakte det altså foreløbig blot til en titel som “3. suppleant til Folketinget.” Det ændrer vi på til næste valg! Indtil da vil jeg bruge alle mine “hotlines” ind til folketingsgruppen for at sørge for, at også Møn og Vordingborg er med i tankerne, når nye initiativer skal søsættes derinde fra. Jeg ønsker alle en rigtig god og hyggelig jul, og et glædeligt – og sikkert udfordrende – 2012, hvor vi radikale for alvor skal have arbejdshandskerne på igen.

Med mange hilsner, Jan Heidebo, Folketingskandidat