Spring til indhold
Hjem » En stemme for ansvar

En stemme for ansvar

af Margrethe Vestager.

Torsdag går Danmark til valg.

Et afgørende valg, der ikke bare handler om rød over for blå, men som handler om vores fremtid. Det er tid til det endelige opgør med blokpolitikken. Med smalle forlig uden forankring over midten i dansk politik.

En stemme på Radikale Venstre er en stemme på et parti, der samarbejder. Også over midten. Blå blok har ikke løsningen. Det har rød blok heller ikke. Der er brug for fælles løsninger. Vi vil gennemføre en tilbagetrækningsreform, og vi vil have en ny regering med Helle Thorning-Schmidt i spidsen.

En stemme på Radikale Venstre er en stemme på et parti, der lytter. Også til økonomer. En god økonomi giver frihed. Derfor vil vi lave reformer, lette skatten på arbejde og øge den på forurening. Vi vil afskaffe efterlønnen, fastholde dagpengereformen og sørge for, at skattestoppet bliver skrottet med et varsel på fire år.

En stemme på Radikale Venstre er en stemme på en økonomi, der giver frihed, især for vores børn, der ellers skal betale gælden.

En stemme på Radikale Venstre er en stemme på et parti, der stoler. Også på udlændinge. Vi skal kunne tiltrække og fastholde udenlandsk arbejdskraft. Vi vil kæmpe for danskeres ret til at bo i Danmark, også når de er gift med en udlænding. Vi vil give asylansøgere og deres børn ret til en ordentlig bolig, uddannelse og mulighed for at arbejde.

En stemme på Radikale Venstre er en stemme på en værdig og moderne udlændingepolitik.

En stemme på Radikale Venstre er en stemme på et parti, der tror. Også på lærerne. Vi vil give lærerne mere tid til undervisning, sikre dem løbende efteruddannelse og give vores skoler moderne rammer.

En stemme på Radikale Venstre er en stemme på tillid til de lærere, der underviser vores børn og unge.

Stem på Radikale Venstre fordi der i det Danmark, vi giver videre til vores børn, skal være råd til velfærd. Fordi alle danskere skal kunne bo med den, de elsker, i deres eget land. Fordi vores børn skal være i stand til at begå sig i en moderne verden. Fordi alt dette er vores ansvar.

Tag ansvar. Stem på Radikale Venstre.