Spring til indhold
Hjem » Besøg fra Tanzania

Besøg fra Tanzania

Radikale Venstre i Vordingborg kommune får i næste uge besøg af en politiker og kampagneleder fra Tanzania. Fra onsdag morgen til fredag morgen vil to følge Vibeke Grønbæks og de radikales valgkamp på nært hold.

Partiet gennemfører i år et stort internationalt projekt med deres søsterparti; Civic United Front (CUF) i Tanzania.

I løbet af foråret 2013 har CUF og Radikale Venstre i samarbejde implementeret en række aktiviteter, med fokus på at udvikle de lokale partiorganisationers politiske mærkesager samt at opbygge organisatorisk kapacitet i CUF’s lokale foreninger. I dette efterår indledes projektets afsluttende fase, hvor fokus vil være på valg, kampagner og strategier. Målet med aktiviteterne i denne fase er både at CUF får et indblik i, hvordan et lokalt valg i Danmark udspiller sig, og at CUF får værktøjer, redskaber og erfaringer med, hvordan lokale valgkampe kan tilrettelægges og forberedes på lokalt og decentralt plan.

”Jeg sagde straks ja til at modtage vores tanzanianske gæster her i Vordingborg” udtaler Vibeke Grønbæk, der har en lang erfaring som politiker både kommunalt og i folketinget.

De to tanzanianske politikere skal bo hos Vibeke Grønbæk i dagene og følge hendes valgkamp. Det bliver med vælgermøde på VU med unge mennesker fra gymnasium og ZBC, vælgermøde på Møn, besøg på rådhuset og med på gaden og dele valgmateriale ud. Udover dette, skal Vibeke Grønbæk fortælle om hvordan man kører valgkamp i Vordingborg kommune.

Program:

Onsdag d. 30/10

10.00-11.30 Tanzanianske gæster er med til vælgermøde på VU

17.00 Møde med den radikale vælgerforening på Møn

19.00-21.00 Vælgermøde i Tøvelde forsamlingshus på Møn

Torsdag d. 31/10

Besøg på rådhuset (tidspunkt ikke endeligt fastlagt)

På Algade for at dele valgmateriale ud (tidspunkt ikke fastlangt)